Sunday, October 10, 2010

Harap First Date Korang tak Jadik Cam ni...

Objective: Going a date

Apparatus: Zam(bukan nama sebenar),Ainul(bukan nama sebenar),Car, A doll(anak patung)

Methodology:

1) Zam : Hi, ainul. jemput masuk kereta i. U nampak cantik.

2) Ainul   : Hehe. Thanks. wah, U ada anak patung dalam kereta U....

3) Zam  : yer.. comel kan anak patung tu... 

4) Ainul  : comel..i suka lelaki berjiwa lembut..penyayang orangnye..

5) Zam  : Hehe.. anak patung anak i..nama anak i Arif.

6) Ainul  : What!!!!!!!!!

Result and discussion:

Ainul telah terjun dari kereta itu dan hilang ingatan. hanya ingatan yang ada adalah mencari pisau dan ingin membunuh orang yang dia sendiri tak ingat.. Daripada segi theory, rupanye Zam adalah duda anak sorang..

Graf(Picture)


Gambar 1
Cube untuk keluar dari kereta
Gambar 2
Beliau terjun


Gambar 3
Dimasukkan ke dalam hospital


Gambar 4
Hilang Ingatan,sakit jiwa.....




Conclusion:
Sebelum terjun dari kereta, siasat dulu lelaki tu ada isteri ke tak.. Tau la takut bermadu...dah cedera luka2x.

Reference:
Hot FM(diolah semula oleh aku)
Tiada kena mengena hidup dan yang telah mati.
Gambar hanya sebagai hiasan semata mata.

Pengembara Jalanan



6 comments:

zam.enol.arep said...

KO DAH TAKDE NAMA LAIN NAK PAKAI? HAH? HAH?

Fareez Abdullah said...

aku tengok pompuan yang besar2 tu teringat ko.

AyuE SurihanyOt said...

ainul...sedap nama tu...

zam ainul arif lagi sedap..hahaha

zam.enol.arep said...

gile lah fathieyah wanti follow. haha

Fareez Abdullah said...

hhaha..babeng.

qis sahara said...

lawak.~